Hipnosi per deixar de fumar

El tractament consta de dues a quatre sessions centrades en reforçar la força de voluntat, reduir l’ansietat de fumar i eliminar aquelles associacions que fa la ment de forma automàtica com a resultat de l’addicció. Prendre cafè, parlar per telèfon o esperar a algú son algunes d’aquelles associacions que es treballen per mitjà d’ordres hipnòtiques que fan que el nostre subconscient deixi de mostrar aquests pensaments automàtics.

És important remarcar que la hipnosi és un ajut, mai funcionara si el client no vol deixar de fumar. El client ha de ser conscient de les millores que obtindrà deixant aquest habit com: menor risc de patir malalties, estar ben vist socialment, augmentar la capacitat pulmonar, sentir-se millor, etc.

Les sessions d’hipnosi tenen com a objectiu ajudar al client a superar l’hàbit de fumar. El primer mes que un fumador deixa de fumar és el més dificultós i el que sol comportar mes estrès, ansietat i intranquil·litat. És per això que les sessions es reparteixen en una visita cada setmana durant de dues a quatre sessions depenent de quantes cigarretes diàries es consumeixin per a superar aquest mes amb forces i mantenir la addicció a ratlla passat aquest mes. A Bordas Hipnosi sempre busquem resultats directes, millorant l’estat dels nostres clients de forma directa i precisa i millorant l’actitud del client en relació al tabaquisme des del primer moment.

Si has decidit provar-ho, t’esperem!